Bubi

bubi logoA Bubi alkalmazás Windows Phone rendszerű okostelefonokra elérhető, a Budapesti MOL Bubi közösségi kerékpár rendszer mellé készült nem hivatalos app. Segítségével megtekintheted, hogy merre vannak a gyűjtőállomások, hány elérhető kerékpár van ott, hogy lehet oda eljutni. Megtekinthető, hogy melyik a legközelebbi gyűjtőállomás. Megnézheted, hogy legutóbbi alkalmakkor hol és mikor béreltél kerékpár, hol adtad le, mennyi ideig tartott a bérlés. Ha folyamatban van egy kerékpár bérlés, akkor a programban megjelenik egy számláló amelyen a bérlés idejét láthatod. Ha engedélyezed az élő csempét (háttérben futást), akkor bérlés esetén, körülbelül a bérlés 25-ik percében hangjelzéssel jelzi, hogy ha hamarosan nem adod le a bringát, akkor ezért díjat fognak levonni.

bubi kezdőképernyőAz alkalmazás használatához a Beállítások-nál meg kell adnod a MOL Bubi közbringarendszerben használt telefonszámod és PIN kódod. Az itt megadott adatokat az alkalmazás csak a Bubi szerverein történt azonosításhoz használja, máshova nem adja ki. A telefonon titkosítva tárolja, így a készülék elvesztése esetén sem kerülhetnek illetéktelenek kezébe.

A Beállítások menüpontban számos további lehetőség áll rendelkezésetekre, hogy az igényeiteknek lehető legjobban megfeleljen az alkalmazás. A fejlesztés folyamatos, ezért, ha bármi észrevételed van az alkalmazással kapcsolatban, akkor azt Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Az alkalmazás jelenleg magyarul, angolul és olaszul érhető el. A telefon nyelvének megfelelően automatikusan vált.

 

Adatvédelmi Irányelvek (Privacy Policy):

Az alkalmazás a felhasználás módjáról minimális információt gyűjt, ezeket a fejlesztőnek időközönként megküldi. Ezen adatok nem tartalmaznak személyes adatokat, csupán statisztikai számokat, hogy az alkalmazás továbbfejlesztésének irányát könnyebb legyen meghatározni. Ezen adatokhoz csak a fejlesztők férnek hozzá, harmadik személynek nem adhatóak ki. Ezen adatokból a forrás és a felhasználó személye nem azonosítható be.

 

Letöltés:

Az alkalmazás letölthető a Windows Phone áruházból, erről a linkről, vagy az alábbi QR kód segítségével:

 

© 2015 Korona Szoftver Kft. All Rights Reserved.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.