Cégünk elsősorban egyedi megrendelésre tervezett és egyedi igényeket kielégítő szoftvereket fejleszt, amely leginkább megfelel az ügyfelünk elképzelésének, és amely segítségével a lehető leghatékonyabban végezheti a munkáját. Alkalmazásaink futhatnak asztalon (Windows PC), tableten, okostelefonon vagy web-en is.

A Korona Kérdőív Rögzítő program lehetővé teszi a különböző kérdőívek válaszainak gyorskényelmes és pontos rögzítését.

Hardver karbantartás keretében kedvező díjszabások mellett vállaljuk cégek teljes hardverparkjának rendszergazdai felügyeletét, annak rendelkezésre állásának maximális biztosítása mellett.

Korona Online Számlarendszer a ma és a jövő követelményeinek megfelelő dinamikus szoftver, amellyel papírformátumú és on-line számlát egyaránt elő tudunk állítani. Előnye, hogy az interneten keresztül bárhonnan tudunk kapcsolódni a rendszerhez, és akár útközben is tudunk számlát előállítani, ellenőrizni és lekérdezni.

Igényei szerint megtervezzük és kivitelezzük cége vagy saját honlapját. Legyen ez egy egyszerű weblap, vagy egyedi portál, esetleg webáruház, mi tudunk rá megoldást ajánlani.

A Korona Kérdőívkezelő Rendszer egy korszerű CAWI (Computer Assisted Web Interviewing) alkalmazás. Célja, hogy piackutatásokhoz, felmérésekhez egyszerű, gyors, egyénre szabható, könnyen átlátható felületet nyújtson, szolgáltatásunkkal támogassuk ügyfeleink marketingdöntéseit és információinkkal közelebb hozzuk egymáshoz a vállalatokat és a fogyasztókat.

© 2015 Korona Szoftver Kft. All Rights Reserved.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.