Frissítési Útmutató


Önnek három lehetősége van, hogy számítógépén Windows 10 fusson.

1. Új eszköz vásárlása estén:

Egy vadonatúj számítógép a legjobb Windowst érdemli. Ezért gyors és egyszerű lehetőséget kínálunk arra, hogy ingyenesen frissítsen a Windows 10-re.*
Amikor beállítja az eszközt és kapcsolódik az internethez, értesítést kap, hogy frissítés érhető el. Válassza a „Frissítés” lehetőséget a letöltés elindításához (ne aggódjon: a letöltés közben a számítógépet továbbra is használhatja).
Ha a letöltés befejeződött, eldöntheti, hogy azonnal, vagy később, egy alkalmasabb időpontban szeretné telepíteni a frissítést.
Ilyen egyszerű!
*Az ajánlat a megfelelő Windows 7-es és Windows 8.1-es eszközökre érvényes (beleértve a korábban vásárolt eszközöket is) a Windows 10 frissítés megjelenését követő egy évig. További részletek a www.windows.com/windows10upgrade címen olvashatók. A frissítésre hardver- és szoftverkövetelmények vonatkoznak; a funkciók elérhetősége eszközönként változhat. Internetkapcsolat és a Windows Update engedélyezése szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel. Windows 7 SP1 vagy Windows 8.1 frissítés szükséges. Az ajánlat a Windows RT/RT 8.1 rendszerre nem érvényes. A részleteket lásd a www.windows.com/windows10upgrade címen. A kompatibilitási és más fontos telepítési információk megtekintéséhez keresse fel az eszköz gyártójának webhelyét és a www.windows.com/windows10specs címet.

2. Meglévő rendszer frissítése:

Ha telepíteni vagy újratelepíteni szeretné a Windows 10-et, kattintson az alábbi linkre, ahol lépésről-lépésre nyomonkövetheti a frissítés minden lépését.
https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10

3. Segítség kérése a frissítéshez:

Szeretné meglévő rendszereit Windows 10-re frissíteni? De bizonytalan? Nem tudja, hogy a számítógépei kompatibilisak-e az új operációs rendszerrel? Fél, hogy meglévő - üzletileg kritikus - kritikus alkalmazásai esetleg nem megfelelően működnek majd? Esetleg már próbálkozott a frissítéssel és elakadt? Vagy más problémája van?

Mi tudunk segíteni! Nagy tapasztalatunk van Windows 10-re való frissítésben.

Amit mi tudunk tenni (igény szerint):

- felmérjük a gépek felszereltségét, komponenseit, hogy megfelelőek-e az új operációs rendszerhez. Probléma esetén javaslatot teszünk, hogyan lehet legköltséghatékonyabban megoldani.

- megvizsgáljuk és leteszteljük üzletileg kritikus alkalmazásait, hogy megtudjuk rendben működnek-e az új operációs rendszer alatt.

- minden adatáról biztonsági mentést készítünk

- frissítés elvégzése

- az új rendszer megismertetése a felhasználókkal

Kérem igazolja, hogy ön élő ember és nem egy robot.
© 2015 Korona Szoftver Kft. All Rights Reserved.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.